Grupacija IDMG

Spremni za sve izazove

U našem timu su iskusni inženjeri bušenja, geolozi, inženjeri usmjerenog bušenja, inženjeri za isplaku, kao i inženjeri mašinstva i elektrotehnike. Imamo preko trideset godina iskustva u radu na projektima u cijelom svijetu, a odlikuju nas entuzijazam, visoka motiviranost i fleksibilnost.

Stečeno iskustvo i stručna znanja 2019. godine smo okupili u našu mladu kompaniju IDMG. Naš fokus su izazovni i zahtjevni projekti u oblasti bušenja i rudarstva. Kako bismo ostvarili najbolje rezultate za svoje klijente, koristimo najmodernija inovativna rješenja. Izazove projektnog rada prihvatamo na domaćem i medunarodnom tržištu, naročito u oblasti zahtjevnog, visokotehnološkog bušenja. Zbog izrazite inovativnosti, fleksibilnosti i horizontalne hijerarhijske strukture,  uspješno se nosimo sa najzahtjevnijim projektima naših klijenata.

Da, mi to možemo
Naše usluge

Stoljećima se bušenje koristi za eksploataciju sirovina. Istražno bušenje sa wireline jezgrovanjem, zamrzavanje tla i usmjereno bušenje osnovni su preduvjeti za uspješnu i ekonomski isplativu eksploataciju sirovina i ležišta. Eksploatacija ležišta oduvijek je bila inovacijsko pokretačka snaga u tehničkom bušenju.

I kod infrastrukturnih zahvata, naročito kod izgradnje tunela i dubokih geoloških odlagališta radioaktivnog otpada, tehničko bušenje je važan dio uspješnog izvođenja projekta.

Pored navedenih usluga, naš tim pruža i popratne usluge kao što su zamrzavanje tla, sanacija svih vrsta bušotina i sve pripadajuće usluge projektovanja.

Naš potencijal leži u širokom rasponu specijaliziranih radova koje obavljamo i polja na kojima djelujemo. Nudimo stručna, provjerena i inovativna rješenja i izvedbe. Pri tome uvijek nastojimo postići najbolji mogući rezultat uz najveći mogući dobitak za naše klijente, čak i u najtežim tehničkim, geološkim i infrastrukturnim uvjetima.

Zajedničkim snagama u IDMG-u
Uvjerite se zašto smo drugačiji

IDMG tim objedinjuje iskusan kadar sa najraznosvrsnijim kvalitetima i kompetencijama u oblasti bušenja i gradnje okana za potrebe eksploatacije sirovina,infrastrukturnih zahvata i istraživanje dubokih geoloških odlagališta. Specifični izazovi koji se javljaju u tim oblastima su nam jako dobro poznati, te imamo rješenja za njih. Zahvaljujući tome, naš visokokvalifikovani tim koji svakodnevno raste zajedno sa našim klijentima stvara trajnu vrijednost za buduće generacije.

Vaši kontakt partneri
Kontaktrajte nas

IDMG ima veoma profesionalno, efikasno i dobro obučeno osoblje.

Zbog izuzetno visoke identifikacije s kompanijom, kao i ravna hirarhija daje zaposlenicima ekstremnu motivaciju i fleksibilnost.

Information
Telefon
E-Mail
Fahne Deutsch - Flag Germany
Fahne Englisch - Flag EN
Fahne Russland - Flag RU
Fahne Bosnien - Flag BA
Midhat Dzafic
Founder and Managing Director
Telefon
+49 2043 2732910
Information
Telefon
E-Mail
Fahne Deutschland - Flag Germany DE
Fahne England - Flag England EN
Tim van Heyden
Dipl.-Ing.
Technical Director
Telefon
+49 2043 2732911
Information
Telefon
E-Mail
Fahne Deutschland - Flag Germany DE
Fahne England - Flag England EN
Fahne Russland - Flag RU
Axel Hollopp
M.Sc.ec.
Commercial Director
Telefon
+49 2043 2732914